Logitech K800 toetsenbord RF Draadloos QWERTZ Zwitsers Zwart - 20220207230001690

Logitech K800 toetsenbord RF Draadloos QWERTZ Zwitsers Zwart

Logitech K800. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluiting: RF Draadloos, Toetsenbordindeling: QWERTZ. Kleur van het product: Zwart

Specificaties

Meer vermogen

Steek de kleine Logitech Unifying-ontvanger in uw laptop en laat hem daar zitten. U kunt zelfs meer apparaten toevoegen. Aansluiten. Vergeten. Toevoegen. Kom meer te weten over de Logitech Unifying-ontvanger.

Typen maar

Met het PerfectStrokeā„¢-toetsensysteem is elke toetsaanslag comfortabel, soepel en geruisloos.

Verlichte knoppen wijzen de weg

Werk of game wanneer u maar wilt dankzij lasergeƫtste verlichte toetsen die helder genoeg zijn om in het donker te typen.

Verlichting op uw bureau

Uw bureau krijgt een nog strakker uiterlijk dankzij het dunne profiel, de doorzichtige rand en het gestroomlijnde, draadloze ontwerp.

Toetsenbord
RF Draadloos
QWERTZ
Zwitsers
Draadloos
2.4 GHz
Design
Zwart
Energie
240 uur
Muis
Nee
Minimale systeemeisen
Nee
Overige specificaties
Nee
Microsoft Windows XP/Windows Vista/Windows 7"

Url voor meer informatie: https://gamingwebstore.nl/920-002373-logitech-k800-toetsenbord-rf-draadloos-qwertz-zwitsers-zwart

Logitech is een Zwitserse producent van hardware (randapparatuur voor computers). Het bedrijf is beursgenoteerd aan zowel de Swiss Exchange als de Amerikaanse NASDAQ. Het bedrijf produceert verscheidene hardware-artikelen zoals computermuizen, toetsenborden, luidsprekers en webcams.

Bent u op zoek naar Logitech Accessoires,
neem dan een kijkje op: https://gamingwebstore.nl/accessoires